Langlia

O školi

LANGLIA je prva privatna škola specijalizirana za engleski jezik u Zadru i zadarskoj županiji te je među prvim privatnim školama u Hrvatskoj. Osnovana je 1992. godine. LANGLIA organizira tečajeve engleskog jezika za sve dobne skupine i stupnjeve, uključujući i tečajeve poslovnog jezika, specijaliziranih i pripremnih tečajeva za međunarodno priznate ispite kao i školovanje u inozemstvu. Danas Langlia nudi i tečajeve drugih stranih jezika.

Gdje se nalazimo?

LANGLIA je danas smještena u centru grada, na poluotoku, nedaleko od Sveučilišta, Znanstvene knjižnice i Pomorske škole. Nalazi se u novo-izgrađenoj poslovnoj zgradi. Učionice su prostrane, moderno uređene i opremljene.

Inozemni kontakti

LANGLIA ostvaruje poslovne kontakte s nekoliko priznatih škola u Britaniji, Sjedinjenim Državama i organizira ljetne škole stranih jezika. LANGLIA je ujedno i jedina ovlaštena škola u zadarskoj županiji za organiziranje Cambridge ESOL ispita za odrasle i djecu.

Udžbenici

U LANGLIJI se koriste autentični materijali i najnoviji udžbenici. Takvi materijali pomažu učenicima u boljem stjecanju znanja i doprinose njihovom samopouzdanju u stranom jeziku.

Izvorni govornici

Kontakt sa izvornim govornikom je od iznimne važnosti pri učenju stranog jezika. U LANGLIJI nastojimo učenike okružiti s engleskim bilo da se radi o učenju, kroz kontakte s izvornim govornicima i gostima. LANGLIJU je osnovala Susan Shaw Manenica, izvorni govornik, profesor engleskog kao stranog jezika, Cambridge ispitivač i autor udžbenika za engleski jezik.

 

Po čemu je Langlia cijenjena:

Poznati smo po kvalitetnoj nastavi i odličnim rezultatima.

  • Naš stručni tim detaljno planira nastavne programe za polaznike različitih uzrasta i predznanja

  • Koristimo izvorne materijale uključujući udžbenike stranih izdavača

  • Profesori su visoko kvalificirani, stalno se usavršavaju i sudjeluju na stručnim seminarima

  • Članovi smo HUPE (Hrvatsko Udruženje Profesora Engleskog jezika) i Zajednice stranih jezika HGK

  • Voditeljica škole je iskusni profesor engleskog jezika, izvorni govornik, teacher trener, lektor i autor udžbenika te ovlašteni ispitivač Sveučilišta u Cambridgeu

  • Individualni pristup, praćenje napretka i upotreba suvremene metodike

  • Škola je moderno opremljena